Pino-on-tour

Pino-on-tour

1 augustus 2014

Dag 5 - Oranienburg

Vandaag rustdag. Duhh, na één dag fietsen? Ja na één dag fietsen. Na de onweersbuien gistermiddag ziet er nu wat beter uit. Wel is het zwaar bewolkt, maar het is in ieder geval droog.

De andere Nederlandse familie heeft besloten ook hier te blijven vandaag.

Beetje zelfde programma voor hun en voor ons. Eerst als tussen het ontbijten door ravotten de kinderen (Tim, Daan, Sven, Arvid en Marith) op het veld. Potje voetballen hoort daar natuurlijk ook bij. Wij doen een wasje en lezen een boek.

Rond het middaguur gaan we lunchen en daarna gaan we het voormalig concentratiekamp Sachsenhausen bezoeken. Indrukwekkend! Je kunt je nauwelijks voorstellen wat zich hier destijds allemaal heeft afgespeeld.

Het is weer gaan regenen. Het is niet warm maar door de hitte ontstaan er in de namiddag steeds onweersbuien. Af en toe schuilend bereiken we redelijk droog de camping. Hier spelen we spelletjes en zitten we in onze 'balzaal' heerlijk droog in ieder geval. 's Avonds eten we lekker in de 'noodle bar'. Knap hoor, maar onze benzinebrander is nog steeds onaangeroerd! We nemen het ervan.

Na het eten stippelen we uit waar we morgen mogelijk gaan eindigen.

De bedschikking (wie slaapt naast wie) wordt aangepast. Wie snurkt er nu het hardst en wie heeft daar het meeste last van????

Geen opmerkingen: