Pino-on-tour

Pino-on-tour

10 juli 2012

Het aftellen is begonnen.....!




Nog twee nachtjes slapen in ons eigen bedje. Dan verruilen we voor een ruim een maand ons lekkere boxspringetje voor de slaapmatjes die in hun soort weliswaar tot de comfortabelste horen, maar dat altijd wel weer even wennen is.

De spullen zijn bijna allemaal al gepakt, accu's in de oplader en morgen worden de puntjes op de i gezet.

Streven is om woensdag rond 9.30-10.00 uur te vertrekken. Eerste voorspellingen zijn nog wat regenachtig, maar met een beetje geluk kunnen we net als vorig jaar veelal tussen de buien door fietsen. Verderop in de tijd zien we wat zonnetjes ingetekend in de weersvoorspelling, we hebben er vertrouwen in!

De voorpret begint nu langzaam plaats te maken voor het gevoel van "yes, hopelijk staat er weer een mooie tocht op het punt om te beginnen!", beetje vergelijkbaar met gezonde spanning. We kunnen niet wachten en hebben er reuze zin in.

Eerste overnachtingsplek wordt Bruchem in de buurt van Zaltbommel.

Voor degene die de gehele route willen bekijken, zie www.cyclingeurope.nl (Benjaminseroute naar Rome).

De route gaat door negen landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Liechtenstein, Italië. Oftewel van de Hollandse eenpansmaaltijden, via Belgische pattatekes, bratwursten, wijn en kaasjes in de Elzas, raclette, wiener schnitzels, uhhh Liechtenstein......belastingparadijs...., naar het land van de pizza! Genoeg reden om het er af te (blijven) fietsen.

We hopen jullie weer te kunnen verblijden met veel leuke reisverhalen en momenten. Jullie reacties zien we ook weer met veel plezier tegemoet.

Over de interactieve quiz/vraag/moment van de dag-momenten wordt, met name door Tim en Daan, al intensief nagedacht....maak de borst maar weer nat!










Geen opmerkingen: