Pino-on-tour

Pino-on-tour

4 augustus 2010

Villeneuve-lès-Béziers

Woensdag 4 augustus 2010 - Rustdag in Villeneuve-lès-Béziers

Opstaan

Ontbijt

Batterijen opladen

Sudoku maken, boekje lezen

Balletje trappen

Het plaatsje in, leuk plein

Terrasje pakken voor koffie en fris, uitgebreid met andere fietsers praten

Ondertussen is de supermarkt dichtgegaan, dus uitgebreide lunch in restaurant met salades en pizza's (laatstgenoemde voor Tim en Daan)

Terugslenteren en blijven hangen bij de sluis om de vele (huur)boten (met amateurstuurmannen en -vrouwen) te zien passeren. Sneu om te zien dat iemand die voor de foto staat te poseren zijn Ipod in het kanaal ziet verdwijnen, het kabeltje waar ie aan hing laat los. De foto werd op het moment suprême genomen en de jongeman staat er wel erg beteuterd op. Er drijft wel meer in het water zoals hele meloenen, lege wijnflessen en waterkaarten.

Het barst hier van de fietsers die in beide richtingen langs het kanaal fietsen.

Weer een poging tot vissen met als enig resultaat dat de lijn in een tak/wortel op de bodem komt vast te zitten en we die moeten prijsgeven, maar we houden nog wat tuig over.

Terug op de camping het zwembad in

Weer balletje trappen

Koken en avondeten

Gedurende de dag ervaringen uitwisselen met andere (vele) fietsers. Van een stel Fransen heeft een iemand het gepresteerd met fiets en bagage het kanaal in te rijden. Alle spullen liggen voor de tent te drogen. Vandaar dat de man wat nors kijkt, maar stel het je maar eens voor...het zou een goede voor funniest home videos zijn geweest.

Gedurende de dag weer een stevige mistral die 's avonds gaat liggen. Het is een warme zwoele avond.

Heerlijk genoten van deze rustdag.

Morgen op tijd op om hopelijk niet te veel last van de mistral te krijgen.

1 opmerking:

Rylaars zei

Jullie beschrijvingen zijn zo precies dat ik er weinig moeite mee heb jullie camping te vinden in Google Earth (Bart gebruikt daar nog zo'n papieren versie voor).
Leuke omgeving, geniet ervan

Arie & Marilyn Rijlaarsdam