Pino-on-tour

Pino-on-tour

10 augustus 2010

Barcelona

Dinsdag 10 augustus 2010 - Dagje Barcelona, de fietsen staan op stal!


We slapen lekker uit, doen ons te goed aan het uitgebreide ontbijt en de Spaanse lekkernijen die bij tijd en wijle worden klaargezet. We vinden het eigenlijk wel lekker om, na het harde werken, even niets te doen en ons te baden in luxe. Voor Tim en Daan is zo'n hotel ook feest en ze zijn constant in de weer met de elektronische kamersleutels en de liften. Dus wordt het lezen en onze blog bijwerken. Voor meer duidelijkheid hebben de foto's nu veelal een onderschrift gekregen.


In de middag gaan we met de bus en de metro naar het Camp Nou stadion. Hier zijn we wel even zoet mee en hangen daar lang genoeg rond om rond 20.00 uur weer bij het hotel terug te zijn. Mede vanwege de hitte laten we de Ramblas voor wat ie is (wij kennen het al en we doen Tim en Daan met veel slenteren geen plezier).


Kids gaan spelletjes doen en wij gaan onze fietsen voor zover nodig demonteren om morgen op het vliegveld hier zo min mogelijk aan te hoeven doen. Even testen of de pedalen makkelijk los kunnen. Da's maar goed ook, want één pedaal heeft er weinig zin en we moeten een beroep op de technicien van het hotel doen om een grote bahco te regelen. Uiteindelijk lukt het hiermee om het onwillige pedaal los te krijgen. Morgen zullen de pedalen er namelijk waarschijnlijk af moeten. Verder halen we uitstekende en breekbare delen als bar ends, kilometertellers, sloten, gereedschapstasje, bidons, spiegel eraf. Die stoppen we apart in een tas. Morgen zullen we ook de zadels eraf halen. Het zou zonde zijn als daar iets mee zou gebeuren.


Het is allemaal eigenlijk zo gepiept en we gaan weer verder met relaxen.


Kids gaan nu in het bubbelbad, 'ns kijken of we de kamers droog kunnen houden....


Morgen vliegen we terug naar Schiphol en verwachten rond 17.35 uur te landen.


Foto's zie http://picasaweb.google.nl/101557355369808177134/PinoOnTourBlogspotCom#

Geen opmerkingen: