Pino-on-tour

Pino-on-tour

12 april 2012

Alle wegen leiden naar Rome. Ook die van de Noordkaap.


Twijfel, twijfel, twijfel. Hebben we zin in weer een fietsvakantie met regen, kou en afzien??? De papegaaiduiker kan nog zo bijzonder zijn, maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat we deze niet op onze Pino on Tour fietsreis van 2012 zullen zien (tenminste niet in het wild). Wij gaan voor ZON, ZON en nog eens ZON (althans daar hopen we op).

De terugreis per vliegtuig is net geboekt we kunnen er niet meer onderuit. Wij gaan richting ROME en stoppen met fietsen in PISA. De laatste 300 kilometer (Pisa - Rome) zullen we een keer gaan fietsen wanneer het geen hoogzomer is.

Boekjes: Onbegrensd Fietsen naar Rome van Benjaminse waren reeds jaren in ons bezit en zullen nu daadwerkelijk gefietst worden.

De fietsen zijn op dit moment voor de APK bij de fietsenmaker en zullen spoedig de nodige fietskilometers maken om in optimale conditie aan de tocht te beginnen. Het zal een tocht worden met letterlijk pieken en dalen. We zullen een pas trotseren van 1800 mtr. en de beruchte Povlakte zal ook de nodige inspanningen kosten. 

We hebben een nieuwe tent besteld. Een 4-persoonstent die maar 2.7 kilo weegt van het bijzondere merk (je zou niet meteen aan lichtgewicht denken): Big Agnes

Wij hebben er zin in en de voorpret barst in alle hevigheid los!